Despre noi

Trebol Group este o companie de import și distribuție cu o vastă experiență, operand birourile din Germania, Spania, România și Columbia. Fondată în 2019, am devenit un jucător de încredere în industria distribuției și comerțului.

Colaborăm cu furnizori de încredere pentru a aduce în pietele locale din Germania, Polonia, Spania si alte tari din Europa centrala si de est o gamă variată de produse alimentare și nealimentare. Gama noastră de produse este concepută pentru a satisface diversele nevoi ale clienților noștri, oferindu-le opțiuni de înaltă calitate și variate.

În ceea ce privește produsele alimentare, ne concentrăm pe aducerea produselor de cea mai bună calitate. Aceasta include fructe deshidratate, produse de patiserie, dulciuri, produse bio și sănătoase, condimente, uleiuri, sosuri și multe altele. Colaborăm cu producători și ferme locale, precum și cu furnizori internaționali pentru a aduce o varietate bogată de produse proaspete și autentice pe piață.

În ceea ce privește produsele nealimentare, oferim o gamă largă de articole pentru uz casnic și personal. Aceasta include produse de curățenie și igienă, produse cosmetice și de îngrijire personală, articole pentru casă și grădină, jucării și produse pentru copii, articole de birou și multe altele. Ne asigurăm că aceste produse sunt de înaltă calitate, fiabile și satisfac nevoile clienților noștri.

Depozitul nostru modern, cu o suprafață de peste 2000 de metri pătrați, este dotat cu tehnologie de vârf și sisteme de gestionare eficientă a stocului. Acesta este proiectat pentru a stoca și distribui produsele noastre în condiții optime. Capacitatea noastră de a depozita până la 1500 de europaleți ne permite să gestionăm și să furnizăm produse într-un mod eficient și rapid.

Suntem mândri să colaborăm cu furnizori de încredere și să aducem o gamă diversă de produse în rețelele naționale ale unor lanțuri de magazine renumite, precum DM Drogerie Markt, Biedronka, Carrefour, Auchan, Dr. Max, BebeTei și altele. Ne străduim să asigurăm că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și să răspundem cerințelor și preferințelor clienților noștri.

Indiferent de industria în care activați, Trebol Group este partenerul de încredere pe care îl căutați pentru a vă satisface nevoile de import și distribuție. Punem accent pe calitate, diversitate și servicii impecabile.

La Trebol Group, suntem mândri să colaborăm cu o serie de mărci exclusive care aduc produse de calitate superioară și inovatoare pe piața europeană. Iată câteva dintre mărcile noastre exclusive:

Parteneriat Strategic - ProColombia

Împuternicind Distribuția Globală: Trebol și ProColombia Își Unesc Forțele

Bine ați venit în lumea Trebol, o firmă dinamică de distribuție care cucerește piața globală. Sprijinită de susținerea neclintită a ProColombia, Trebol redefinește arta distribuției, conectând produsele premium columbiene cu consumatorii internaționali. Descoperiți cum această colaborare strategică rescrie peisajul distribuției și propulsează brandurile columbiene către noi înălțimi.

Trebol a stabilit un parteneriat strategic cu Procolombia, agenția guvernamentală responsabilă de promovarea exporturilor columbiene, printre alte funcții cheie din cadrul ramului executiv al guvernului columbian.

Despre Trebol: Promovând Brandurile Columbiene la Nivel Global

Trebol este mai mult decât o firmă de distribuție; este un pod care traversează continentele, aducând esența Columbiei pe piețele globale. Cu o pasiune pentru excelență și un angajament față de calitate, Trebol selectează cu grijă o gamă diversificată de produse columbiene.

Avantajul ProColombia: Susținând Călătoria Globală a Trebol

ProColombia, farul comerțului internațional și al promovării, s-a alăturat Trebol pentru a cataliza misiunea sa. Prin această colaborare strategică, Trebol câștigă acces la o bogăție de resurse, cunoștințe și rețele care își amplifică capacitățile și accelerează expansiunea sa pe piețele internaționale.

Puncte Cheie ale Parteneriatului Trebol-ProColombia:

Informații și Inteligență de Piață: Cercetarea de piață profundă și inteligența ProColombia înzestrează Trebol cu cunoștințele necesare pentru a identifica și exploata piețele cu potențial ridicat. Această orientare strategică asigură că eforturile de distribuție ale Trebol sunt direcționate și eficiente.

Misiuni de Comerț și Networking: Rețeaua globală de contacte, cumpărători și distribuitori a ProColombia devine o resursă inestimabilă pentru Trebol. Participarea la misiuni de comerț, expoziții și evenimente de networking organizate de ProColombia deschide uși către noi parteneriate și colaborări.

Pregătirea pentru Export și Conformitate: Experiența ProColombia în navigarea regulamentelor și standardelor de conformitate în comerțul internațional asigură că produsele Trebol îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță cerute de piețele globale.

Împreună, redefinim distribuția, stimulăm creșterea economică și prezentăm cel mai bun din Colombia lumii. Conectați-vă cu Trebol astăzi și experimentați puterea colaborării dintre o firmă de distribuție orientată spre viitor și puternica forță globală a comerțului, ProColombia. Călătoria brandului dumneavoastră către recunoaștere globală începe aici.